94.25% RTP
Jackpott: 5,275,140.47kr

Phoenix

Om du är i behov av lite tur och god lycka borde du plundra Phoenix i detta förtrollande femhjulsslotsspel för att kapa åt dig enorma kontaktpriser. Utvecklat av Red Tiger Gaming, Phoenix är tillgängligt för att spela på alla datorer, mobila enheter och surfplattor och kommer då med ett magiskt och mystiskt spel till dina skärmar var du än är.

Innehållandes en autentisk kinesisk bakgrund kommer Phoenix att hjälpa dig att hålla dina ögon på priset med många möjligheter till free spins och Mega Multipliers för att maximera dina jackpotts. Du kan alltid vara säker på att de riktigt stora pengavinsterna inte är långt borta när Phoenix lyfter.

Hitta free spins-symbolerna och titta på hur din magiska väska fylls på inuti kristallen vid varje vinst. Varje gång nivån höjs kommer också din multiplikator för nästa vinst att höjas. Kristallen kan också slumpmässigt aktiveras för at belöna dig med enorma multiplikatorer till linjevinster. Avslöja Phoenix gyllene ägg och du kommer också att låsa upp omfattande omedelbara vinster!

Till sidans början